10 Kasım 2007 Cumartesi

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANARKEN

Sayın Ziyaretçi,
İstiklal Mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 69'uncu yıl dönümünde rahmetle, şükranla anıyoruz.
 
Bu yıl 10 Kasım'da, işaret ettiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru daha çok mesafe almamız gerektiğini vurgulamak istiyoruz.
En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, son yıllarda bölgesinde ve dünyada üzerine planlar yapılan bir ülke haline gelmiştir. Önemli kavşak noktasında bulunan ülkemiz halklarını bugüne kadar bölmeye çalışmışlar, kardeş kavgası içine çekmeye çalışmışlar, bundan dolayı bir çok vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Son günlerde bu kardeş kavgası tekrardan yaptırılmak isteniyor ve ülkemiz bölünmeye çalışılıyor. Bizler bu oyunlara gelmemeliyiz. Ülkemiz halkları arasındaki dayanışmayı, sevgi ve saygıyı koruyarak, bu oyunlara gelmeyeceğimizi bir daha tüm dünyaya göstermeliyiz.
 
Bizler, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet bıraktığı demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla yaşatmak zorundayız. Bizler, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Atatürk ilke ve devrimlerini ilelebet yaşatacağız..
 
Sayın ziyaretçimiz,
Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün bu yıl dönümünde, O'nun mücadele heyecanını yaşamanın, fikirlerini çok daha iyi anlamanın gayreti içerisinde olmalıyız.
 
   Türkiye Cumhuriyeti uğruna kanlarını dökmüş tüm devrim şehidlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.
 
www.kuzeyonline.com