20 Kasım 2016 Pazar

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

 24 Kasım yani Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Öğretmenlerimizin özel günü Öğretmenler Günü bir çok site ve kurum sayfasında farklı kutlanmakta. Önceki senelerde google’da unutmamış ve logosunu öğretmenler günü için değiştirmişti.

 Umarız bu seneki Öğretmenler Günü kutlamaları böyle güzel desteklerle geçer. Böyle özel günlerde google’nin duyarlı olmasına  www.rehberogretmen.biz sayfası olarak şapka çıkartıyoruz. Google.com tüm dünyada olduğu gibi Türkiye için de önemli günlerde özel tasarımlar ve logolar yayımlıyor.

 Yazımızı minik bir dua ile tamamlayalım; Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu ve huzurlu içinde geçsin ve Allah google amcayı başımızdan ve sayfamızdan eksik etmesin :)


 Ana sayfamız olan: www.rehberogretmen.biz adlı sitemiz arama kısmında; 24 Kasım, 24 Kasım Öğretmenler Günü, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yazı, google logoları, Makale anahtar kelimeleri, yeni Öğretmenler Günü yazı, Öğretmenler günü ödev, Öğretmenler Günü kompozisyon ve Öğretmenler Günü şiirleri anahtar kelimeleri yardımıyla arama yapabilirsiniz...