26 Mayıs 2013 Pazar

E-Okul ve E-okul not öğrenme


E okul ve Karne sonuçlarını öğrenme
 
Dönemlerin sonuna gelinmesi ile birlikte, e okuldan karne notlarının aranması başladı. Kimi öğrenciler bu işten büyük rahatsızlık duysada veliler oldukça memnun:)
 
 Umarım kimsenin çok fazla canını sıkmaz not olayları. Hayat bu kadar basit değil çünkü. Telafisi bir şekilde olabilecek konularla kafa patlatıp, strese girmek gerçekten anlamsız.
 
 
  Sevgili velilerimiz, öncelikle sinirlenmeden önce siz de kendi karnenizi ve kendi dönemlerinizi bir göz önünden geçirin. Halâ kızmaya niyetliyseniz bu sefer de gidin bir bardak su için sakinleşmeye çalışın. Halâ değişen bir şey yoksa biraz çıkıp dolaşın. Daha sonra sakin kafayla konuşmak üzre biraz kendinizi dışarıya atın...
 
 
  Unutmayınız çocuğunuz çok ama çok değerli...
  E-Okul, E-okul girişi ve daha ayrıntılı bilgi için yani Rehberlik ve psikolojik danışma, üniversite tercih listesi oluşturma, panik atak nedir, iletişim nedir, engelli hakları nelerdir, engelli araç alımı, engelliler için bakım ücreti, TEOG Sınavları, TEOG için verimli ders çalışma, yurtdışı eğitimler, ABD vizesi, Kanada vizesi   ve daha fazlası konularında başvuru kaynağınız: www.rehberogretmen.biz sayfası olacaktır.